13/5/13

ΤΟ ΕΚΠ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κύριο αίτημα την απόσυρση της διάταξης των υποχρεωτικών μεταθέσεων οπουδήποτε στη χώρα υπάρχει κενό.
Με τρόπο άκρως αντιδημοκρατικό η Κυβέρνηση αποσυντονίζει την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή των Εκπαιδευτών.

Ο Αγώνας και οι κινητοποιήσεις των Εκπαιδευτών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι μονόδρομος και δεν Τρομοκρατείται, ούτε Ποινικοποιείται η Συνδικαλιστική δράση.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται και συμπαρατάσσεται στις κινητοποιήσεις των Εκπαιδευτών, καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση για το αντιδημοκρατικό μέτρο της επιστράτευσης κατά εργαζομένων, όταν αποφασίζουν Απεργιακούς Αγώνες.
Καλεί όλους τους φορείς και τα σωματεία να συμπαρασταθούν στο πλευρό των Εκπαιδευτών και να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο σήμερα Δευτέρα 13/05/2013, στις 19:30 μ.μ., στην Πλατεία Γεωργίου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να μην επιτρέψουμε την κατάργηση του Δημόσιου Σχολείου και την Ποινικοποίηση των Αγώνων. 
Από το Ε.Κ.Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.