20/6/13

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στη συγκέντρωση φορέων για την ΕΡΤ που θα πραγματοποιηθεί στις 21/06/2013 ημέρα Παρασκευή, στην Πλατεία Γεωργίου, ώρα 19:00 μ.μ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους να συμπαρασταθούν στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ και να εναντιωθούν απέναντι στην ανάλγητη και αντιδημοκρατική απόφαση που βάζει την ταφόπλακα στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και στέλνει στην ανεργία άλλους 2.500 περίπου εργαζόμενους.
Επισημαίνουμε ότι δεν θα είναι οι μόνοι, γιατί ο στόχος είναι να διαλυθούν άμεσα συγκεκριμένοι Δημόσιοι Φορείς, που θα δώσουν τις 14.500 Απολύσεις Εργαζομένων, που έχουν δεσμευτεί στην Τρόικα μέχρι τέλος Ιουλίου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΩΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
 
Από το Ε.Κ.Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.