1/7/13

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
Σύσσωμα τα μέλη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, πληροφορούμενοι τον αιφνίδιο θάνατο του Συναδέλφου Χρήστου Λιακόπουλου, τέως Προέδρου της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και πρώην Δημάρχου του Δήμου Ρίου, ομοφώνως αποφασίζουμε και,

Δηλώνουμε τη βαθύτατη οδύνη και θλίψη της Διοίκησης του Ε.Κ.Πάτρας και του συνόλου της εργατικής τάξης της περιοχής μας, για την απώλεια του Συναδέλφου μας, αγωνιστή, συντρόφου και συνοδοιπόρου στους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.
Αναγνωρίζουμε τη σημαντική προσφορά του στο κίνημα, γιατί ήταν από εκείνα τα συνδικαλιστικά στελέχη, που στην πράξη και όχι στα λόγια, πολλές φορές εναντιώθηκε σε αντεργατικές πολιτικές και έδωσε μάχες ενάντια σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές όλων των Κυβερνήσεων.
Ο Συνάδελφος Χρήστος διακρίθηκε στους αγώνες για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και υπηρέτησε το Συνδικαλιστικό Κίνημα της πόλης και της χώρας, απ’ όλες τις βαθμίδες του, συμβάλλοντας με τη δράση του στις κατακτήσεις των εργαζόμενων όλα τα προηγούμενα χρόνια. Υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος της μεγαλύτερης Συνδικαλιστικής Οργάνωσης του Νομού Αχαΐας, του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, και συμμετείχε ενεργά σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις πανελλαδικά.
Στη μνήμη του εκλιπόντος Συναδέλφου μας:
1)    Θα κατατεθεί στεφάνι.
2)    Θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Σελλά.
3)    Θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο «Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ».
 
Το παρόν ν' αποσταλεί: 1) Στην οικογένεια του εκλιπόντος και 2) Να διανεμηθεί στα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό)»
Καλό σου ταξίδι Πολυαγαπημένε μας Συνάδελφε Χρήστο!
 
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.ΠΑΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.