6/9/13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, ολόκληρη την πατραϊκή κοινωνία να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει το Τριτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο ενόψει της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 07/09/2013 και ώρα 18:00 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.

Απαιτείται όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε καλύτερες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές και την τραγική κατάσταση που αυτές έχουν επιφέρει σε όλους μας. Η ανασφάλιστη και μαύρη εργασία και η ανεργία παίρνουν εφιαλτικές διαστάσεις. Η λιτότητα, η φτώχεια και η εξαθλίωση αποτελούν καθημερινά βιώματα για την εργατική τάξη.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο απαιτείται η μέγιστη δυνατή ενότητα, συσπείρωση και συμμετοχή όλων μας στα διάφορα κατά τόπους Συλλαλητήρια, με αποκορύφωση το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, για την απόκρουση της βάρβαρης επίθεσης από τους κυβερνώντες.
Όλοι μαζί μπορούμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.