26/9/13


ΨΗΦΙΣΜΑ

Διοικητικού Συμβουλίου Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας στις 25/09/2013

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας με το ψήφισμά του αυτό καταδικάζει και καταγγέλλει τις Κυβερνητικές και τροϊκανές πολιτικές που πλήττουν και εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, καταστρέφουν ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος στοχεύοντας στη διάλυση του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η άνοδος της καταγεγραμμένης ανεργίας είναι στο 30% έναντι του προηγούμενου έτους έχοντας την πρωτιά στην ανεργία στην Ευρώπη. Σύμφωνα με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ προβλέπεται να ανέλθει στο 31% το επόμενο έτος.

Η περιοχή μας που για χρόνια μαστίζεται από την ανεργία σε Πελοπόννησο - Δυτική Ελλάδα - Ιόνιοι Νήσοι ανέρχεται σε 25,8% από 22,5%.

Η πόλη μας όπως και η χώρα ολόκληρη υποβαθμίζεται, εξαθλιώνεται.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ πρέπει ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Να σταματήσουν τις Διαθεσιμότητες και τις Απολύσεις.

Τη διάλυση και συρρίκνωση της Υγείας, της Παιδείας, των Δημοσίων Υπηρεσιών, την κατεδάφιση του Κοινωνικού Κράτους.

Αλληλέγγυοι, ενωτικοί, στοχευόμενα να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, συρρίκνωση και διάλυση της χώρας.

Με ενότητα, μαζική συμμετοχή, αγώνα διαρκείας

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

 

 

Από τη Διοίκηση του Ε.Κ.Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.