2/10/13


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει την εταιρεία SPRIDER STORES για την ανάλγητη συμπεριφορά της προς τους 800 εργαζόμενους πανελλαδικά και την καταπάτηση της Εργατικής Νομοθεσίας με την «αναστολή λειτουργίας της», το κλείσιμο των καταστημάτων της, αφήνοντας στο δρόμο τους εργαζόμενους με οφειλές δεδουλευμένων, ασφάλισης και αποζημιώσεων.

Η SPRIDER STORES ακολούθησε την ίδια τακτική με άλλες επιχειρήσεις που κλείνουν ή μεταφέρονται στο εξωτερικό.

Ξεκινούν με μπαζάρ έτσι ώστε να ξεπουλήσουν το εμπόρευμά τους και μετά αιφνιδιάζοντας τους εργαζόμενους τους ανακοινώνουν το κλείσιμο ή την αναστολή της επιχείρησης μέσα σε μία μέρα, παίρνουν τα κλειδιά και πετάνε στην κυριολεξία τους εργαζόμενους στο δρόμο.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους της SPRIDER STORES και ζητά την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας, για την διασφάλιση των 800  θέσεων εργασίας (στην Πάτρα 33 περίπου) και την τήρηση της Εργατικής Νομοθεσίας από την εταιρεία. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.