16/12/13


ΚΑΛΕΣΜΑ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία. Η ΥΓΕΙΑ είναι θέμα όλων των πολιτών της χώρας.
Οι Νεοφιλελεύθερες Πολιτικές διαλύουν και απαξιώνουν το ΕΣΥ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
·        Να μην συγχωνευθεί και να μην καταργηθεί κανένα τμήμα και καμία υπηρεσία, καμία κλίνη και κανένα Νοσοκομείο.
·        Να μην υπάρξει καμία διαθεσιμότητα-κινητικότητα, καμία απόλυση, αλλά προσλήψεις μόνιμου και μόνον μόνιμου Προσωπικού απέναντι στις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε Ιατρούς και προσωπικό.
·        Να καταργηθούν τα χαράτσια στο χώρο της Υγείας και να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες Υγείας. Ελεύθερη πρόσβαση στα Δημόσια Νοσοκομεία όλων των ανασφάλιστων πολιτών.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί τα Σωματεία μέλη του να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους το Συλλαλητήριο για την Υγεία την Τετάρτη 18/12/2013 και ώρα 18:30 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.