23/12/13ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την εγκληματική εργοδοτική ενέργεια της Εταιρείας κατεψυγμένων ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ προς απεργούς εργαζόμενους που διεκδικούσαν και διεκδικούν το αυτονόητο, τα δεδουλευμένα τους, όχι νέα μείωση μισθών και όχι άλλες απολύσεις!!!!


Σκηνές που θα μπορούσαν μόνο στο μεσαίωνα να διαδραματιστούν έζησαν οι εργαζόμενοι από το στέλεχος και μέλος της οικογένειας ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ, ο οποίος επιτέθηκε εγκληματικά με το αυτοκίνητο του παρασύροντας την πόρτα εισόδου του εργοστασίου και τραυματίζοντας την Πρόεδρο των εργαζομένων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται και συμπαραστέκεται με όλες του τις δυνάμεις, αλληλέγγυα στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και στο πλευρό της Προέδρου.

Η τρομοκρατία ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.