8/1/14ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Νίκο Τεμπονέρα την Πέμπτη 09/01/2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα και καλεί όλους τους εργαζόμενους να αποδώσουν φόρο τιμής με τη συμμετοχή τους στη μνήμη του αγωνιστή καθηγητή.

Θυσιάστηκε αταλάντευτα για τις αξίες που υπηρετούσε ως δάσκαλος, όπου το τίμημα για αυτή την στάση ζωής δυστυχώς ήταν ο θάνατος.
Πιστεύοντας ακράδαντα στους συλλογικούς αγώνες, στο «όλοι μια γροθιά» στην αλληλεγγύη, την διεκδίκηση του δίκιου, θα αποτελεί για πάντα σύμβολο αυτοθυσίας και αγωνιστικότητας.
«Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ» είναι ένα σύνθημα παρακαταθήκη διαχρονικό ενάντια στη βία και τη βαρβαρότητα.
Σήμερα που έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και που δεν υφίσταται κοινωνικό κράτος πρέπει να παραδειγματιστούμε από το σθένος του Νίκου Τεμπονέρα της διατήρησης των αξιών για μια καλύτερη παιδεία σε μία καλύτερη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.