24/2/14

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. ΕΚΠΑΤΡΑΣΨΗΦΙΣΜΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.ΠΑΤΡΑΣ
ΣΤΙΣ 24/02/2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας, στις 24.2.2014, καταδικάζει κατά πλειοψηφία και με τον πιο απερίφραστο τρόπο, την υβριστική, απειλητική, αντιδημοκρατική, τραμπούκικη, αναιτιολόγητη και απρόκλητη επίθεση σε βάρος της Γενικής Γραμματέως Σταυρούλας Παναγοπούλου – Νικολάου, από μέλος της ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στη χώρα, όπου γεννήθηκε η ∆ηµοκρατία, τέτοιου είδους δράσεις πρέπει να στιγµατίζονται άµεσα, να καταδικάζονται απερίφραστα από τους πολίτες και τους εργαζόμενους και να αποµονώνονται πολιτικά και συνδικαλιστικά.
Τσαμπουκάδες, θρασύδειλες πρακτικές, βία, χειροδικίες και διχασμός, που αποσκοπούν στην τρομοκράτηση εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων και τη φίμωση οποιασδήποτε φωνής παλεύει για τα δικαιώματα των εργαζομένων δεν έχουν καμία θέση στο οργανωμένο εργατοϋπαλληλικό κίνημα της πόλης μας και δεν θα επιτρέψουμε να εμφανιστούν ξανά τέτοια φαινόμενα.
Τα φαινόμενα βίας από όπου και αν προέρχονται πρέπει να απομονωθούν, να εξαφανιστούν και να καταδικασθούν από ΟΛΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.