6/2/14ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει και καταδικάζει την ανάλγητη απόφαση της πολυεθνικής COCA COLA 3E, που ανακοίνωσε ασύστολα το οριστικό κλείσιμο του εναπομείναντος τμήματος της αποθήκευσης και διανομής του εργοστάσιου της Πάτρας, στέλνοντας στην ανεργία 30 εργαζόμενους.

Αυτή η περιοχή δεν αντέχει άλλους ανέργους, δεν αντέχει άλλες οικογένειες στο δρόμο.
Την κάθε πολυεθνική την δημιούργησαν εργατικά χέρια! που τα κεκτημένα τους τα απέκτησαν με ιδρώτα και αίμα!
Ο στόχος είναι η ισοπέδωση των πάντων για να δημιουργηθούν φθηνά εργατικά χέρια.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ θα αντιπαλέψουμε για την ανάκληση αυτής της αντικοινωνικής απόφασης για να μην περάσει ο εκβιασμός της εταιρίας μέσω εθελουσίας εξόδου, επιδιώκοντας το κλείσιμο του εργοστασίου.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται και συμπαρατάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων στηρίζοντας την 4ωρη στάση εργασίας, την Παρασκευή 07/02/2014 από τις 12:00 μ.μ. -  4:00 μ.μ. απαιτώντας από την εταιρία να πάρει πίσω τις αποφάσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.