13/7/14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται και συμπαρατάσσεται στους πρώην εργαζόμενους στην υπό εκκαθάριση εταιρεία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» όπου καταγγέλλουν την προκλητικά απαράδεκτη συμπεριφορά της ως άνω εταιρείας απέναντι τους, η οποία μέσω των εκκαθαριστών της δεν καταβάλλει το υπόλοιπο της αποζημίωσής τους.

Οι κύριοι εκκαθαριστές έντεχνα υλοποιούν στο ακέραιο το αρχικό τους πλάνο να μη δοθεί ολόκληρη η αποζημίωση στους εργαζόμενους. Ανερυθρίαστα εμπαίζουν τους εργαζόμενους ότι δήθεν ενδιαφέρονται γι αυτούς, ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτοί οι οποίοι δεν εκτελούν αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων, όπου δικαιώνουν τους εργαζόμενους για την κατάθεση της υπόλοιπης αποζημίωσης.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ΑΠΑΙΤΕΙ από την εταιρεία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» άμεσα να καταβάλλει τα οφειλόμενα προς τους άνεργους, πρώην εργαζόμενους.
Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας καταγγέλλοντας την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.