2/7/14ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται και συμπαρατάσσεται στο πλευρό των εργατών γης της Μανωλάδας.

Σύσσωμο το Συνδικαλιστικό Κίνημα περιμένει την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης προς στους αδίστακτους εγκληματίες που έβαψαν με το αίμα των εργατών την περιοχή της Μανωλάδας. Οι εργαζόμενοι από το Μπαγκλαντές ζήτησαν το αυτονόητο, τα δεδουλευμένα τους από τους φραουλοπαραγωγούς και η απάντηση που εδόθη προς τους εργαζόμενους ήταν το γάζωμα με σφαίρες αδίστακτα από τους επιστάτες της επιχείρησης, θυμίζοντας εικόνες άλλων εποχών, δουλεμπορίου του Αμερικάνικου Νότου.
Κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο, την πείνα, την ανέχεια, την εξαθλίωση αυτό μία πολιτισμένη κοινωνία δεν μπορεί να το δεχθεί.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εμπιστεύεται απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και δηλώνει την αμέριστη αλληλεγγύη του προς τους εργάτες γης της Μανωλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.