4/9/14

Συμπαράσταση στο συν. Κώστα ΠετρόπουλοΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται και συμπαρατάσσεται στο πλευρό του συναδέλφου Κώστα Πετροπούλου, Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την άκρως αντιδημοκρατική, εκδικητική, εμπαθή και οργανωμένη επίθεση που έχει δεχτεί από το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κο Κατσίβελα και την υποδιοικήτρια, κα Αλμπάνη.
Χωρίς καμία αρμοδιότητα και καταπατώντας τους Νόμους, υπηρεσιακοί υψηλόβαθμοι παράγοντες προσπαθούν να παρεμποδίσουν παντοιοτρόπως τη συνδικαλιστική και καταξιωμένη δράση του Σωματείου Εργαζομένων «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και ιδιαίτερα του Προέδρου και μέλους της Διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, συναδέλφου Κώστα Πετρόπουλου.
Το Σωματείο με τον Πρόεδρο επί σειρά ετών αναδεικνύουν τα προβλήματα, προσπαθούν και συμβάλλουν για την επίλυσή τους, γι’ αυτό έχουν και τη μέγιστη αναγνώριση από τους συναδέλφους τους.
ΖΗΤΑΜΕ από τον Υπουργό Υγείας την άμεση ανάκληση της παράνομης ΕΔΕ, καθότι ο πειθαρχικός Προϊστάμενος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου είναι οι αρμόδιοι για να συγκαλέσουν ΕΔΕ και όχι η 6η ΥΠΕ.
Η αλληλεγγύη του Ε.Κ.Πάτρας προς τον Πρόεδρο, συν. Κώστα Πετρόπουλο και προς το Σωματείο είναι αυτονόητη, έμπρακτη και ενεργητική.
Τονίζουμε δε ότι ο αγώνας είναι μονόδρομος και δεν Τρομοκρατείται, ούτε Ποινικοποιείται η Συνδικαλιστική Δράση.
Από το Ε.Κ.Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.