16/1/15

16 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΔΗΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας Συμπαρατάσσεται στο πλευρό των 16 Απολυμένων Εργαζομένων του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Πρόκειται για πενταμηνίτες εργαζόμενους (μάγειροι, νηπιαγωγοί, γυμναστές, ψυχοθεραπευτές κ.λπ.), οι οποίοι ενώ προσλήφθηκαν στις 27/10/2014 με σύμβαση μέχρι τις 26/3/2015 και τους ζητήθηκαν και κατέθεσαν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα για την πρόσληψή τους, πριν λίγες ημέρες τους ξαναζητήθηκαν τα ίδια έγγραφα από τις υπηρεσίες του ΚΟΔΗΠ.

     Οι υπηρεσίες του ΚΟΔΗΠ, ενώ έπρεπε να στείλουν έγκαιρα πλήρη φάκελο στον Επίτροπο, δεν το έπραξαν, με αποτέλεσμα οι 16 εργαζόμενοι να φαίνονται ως παράνομοι στον ΚΟΔΗΠ και να μην μπορούν να πληρωθούν.
     Επισημαίνουμε δε, ότι εργάζονται στον ΚΟΔΗΠ από τον Οκτώβρη έως σήμερα χωρίς να έχουν λάβει ούτε 1 ευρώ! Το αποκορύφωμα είναι ότι από χθες 15/1/2015, ο ΚΟΔΗΠ διέκοψε τις συμβάσεις τους!
     Θεωρούμε άκρως υπεύθυνο τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Τουλγαρίδη Θεόδωρο για την Ανεπάρκεια των υπηρεσιών του ΚΟΔΗΠ και την κακή λειτουργία του.

     Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί άμεσα να επιλυφθεί του θέματος ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Πελετίδης και να Αποκαταστήσει άμεσα την Οικονομική Εκκρεμότητα των 16 Εργαζομένων, όπως επίσης και να γίνει Ανάκληση της Απόλυσής τους μέχρι τη Λήξη του Πενταμήνου στις 26/3/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.