8/1/15

"Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Νίκο Τεμπονέρα την Παρασκευή 09/01/2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα που φέρει το όνομά του και καλεί όλους τους εργαζόμενους να αποδώσουν φόρο τιμής με τη συμμετοχή τους στη μνήμη του Αγωνιστή Καθηγητή.

Πέρασαν 24 χρόνια από το βράδυ που ο Αγωνιστής Δάσκαλος Νίκος Τεμπονέρας πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή την υπεράσπιση των αιτημάτων των μαθητών του.
Διεκδικώντας πάντα με αυτοθυσία το δίκιο, θυσιάστηκε για τις αξίες, που ως Δάσκαλος υπηρετούσε, όπου το τίμημα για αύτη τη στάση ζωής δυστυχώς ήταν ο θάνατος.
«Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ» είναι ένα σύνθημα παρακαταθήκη, διαχρονικό ενάντια στη βία και τη βαρβαρότητα.
Σήμερα που έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και που δεν υφίσταται κοινωνικό κράτος, πρέπει να παραδειγματιστούμε από το σθένος του Νίκου Τεμπονέρα, της διατήρησης των Αξιών για μια Καλύτερη Παιδεία σε μια Καλύτερη Κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.