31/3/15

24ωρη Απεργία ΟΙΥΕ στις 05-04-2015ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται και συμπαραστέκεται στο δίκαιο Αγώνα των εργαζομένων στα εμπορικά καταστήματα, όπου με την πλειοψηφία του εμπορικού κόσμου είμαστε υπέρ της κατάργησης του Μνημονιακού Νόμου 4177/2013 και υπέρ της Νομοθετικής κατοχύρωσης της Κυριακής Αργίας στο Εμπόριο.

Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές απέδειξε στην πράξη ότι είναι ένα μέτρο που αποδιοργανώνει την προσωπική και οικογενειακή ζωή των εργαζομένων και λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στη μαύρη απλήρωτη εργασία και στις απολύσεις. Καταστροφικό το μέτρο απεδείχθη και στο Εμπόριο, μιας και τα λουκέτα αυξήθηκαν.
Καλούμε τα σωματεία μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους να λάβουν μαζικά μέρος στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) στις 5 Απρίλη, Κυριακή των Βαΐων και να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στη Μαιζώνος και Αγ. Νικολάου στις 10:30 π.μ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΤΟ ΝΟΜΟ 4177/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.