9/3/15

Υλοποίηση Ημερίδας Ε.Κ.Πάτρας για την Παγκόσμια Ημέρα της ΓυναίκαςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία υλοποιήθηκε η εκδήλωση - ημερίδα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας χθες Κυριακή για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μάρτη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αναδείχθηκε το πολιτικό νόημα της 8ης Μάρτη κάθε έτους, ως ημέρας Υποστήριξης της Ισότητας, Διεκδίκησης των Δικαιωμάτων των Γυναικών και Αξιολόγησης της θέσης των Γυναικών στην Κοινωνία.
Η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου παρουσίασε τη διαχρονική πορεία διεκδίκησης των δικαιωμάτων των γυναικών, φτάνοντας μέχρι και τις ημέρες μας.
Η Γραμματέας Γυναικών / Ισότητας της ΓΣΕΕ Κατερίνα Μπουγιούκου παρουσίασε τις δράσεις ενδυνάμωσης της γυναικείας συμμετοχής σε κέντρα λήψης αποφάσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας.
Στη συνέχεια το στέλεχος του Εξειδικευμένου Κέντρου Προώθησης της Απασχόλησης (ΕΚΠΑ) του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, ψυχολόγος, κα Ειρήνη Πεφάνη έκανε εκτενή ανάλυση στο φαινόμενο της ηθικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας (mobbing).
Τέλος, το στέλεχος του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Εργαζομένων (ΔΥΠΣ) του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, ψυχολόγος, κα Μαριανή Παπανικολάου έκανε εκτενή ανάλυση στο φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό οι Γιώργος Αγγελόπουλος - Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Λιολιώ Κολυπέρα – Πρόεδρος της ΜΚΟ Άλμα Ζωής, Κουμουνδούρου Δήμητρα – Μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Γιατρά Αργυρώ – Γ.Γ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αχαΐας «Ο Αιμοδότης», Κατερίνα Ασημακοπούλου – Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Αγκαλιάζω, Αντίοχος Ευστάθιος – Μέλος ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Μαργαρίτα Καραγιώργου – Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.