2/4/15

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει την «Στρατηγικής Σημασίας Υπόθεση για την Πάτρα του Θαλάσσιου Μετώπου» και ενώνει τη Φωνή του με τους άλλους Φορείς Δυναμικά και Διεκδικητικά για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των πολιτών της Πάτρας να γίνει πάλι παραθαλάσσια η πόλη μας, όπως εξάλλου υποσχέθηκε και ο σημερινός Πρωθυπουργός.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανθρώπινη πόλη όταν οι πολίτες της δεν έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Θαλάσσιο Μέτωπο να περπατήσουν, να ξεκουραστούν και να δημιουργήσουν εκδηλώσεις αναψυχής και αθλητισμού κ.ά.
Το Ε.Κ.Πάτρας καλεί τα Σωματεία μέλη του να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο στο Μώλο της Αγ. Νικολάου, το Σάββατο 4 Απρίλη, ώρα 10:30 π.μ. γιατί το Θαλάσσιο Μέτωπο της πόλης μας είναι υπόθεση όλων των πολιτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.