3/8/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΘ 05-09-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Στις 5 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν το Πανελλαδικό Αγωνιστικό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ, στις 6 το απόγευμα και η συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις περικοπές των μισθών, των συντάξεων, για τις απολύσεις, την ανεργία, τα νέα χαράτσια μέσα από το φορολογικό, για τη διάλυση του ασφαλιστικού μας συστήματος και την εξαθλίωση που φέρνει το τρίτο μνημόνιο της Κυβέρνησης, για την επιβίωσή μας.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο διατίθεται να καλύψει τη μετακίνηση και τη διαμονή το Σάββατο 05/09/2015 των μελών των σωματείων της δύναμής του.
Επίσης, θα καλύψει τη μετακίνηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων εκτός της δύναμης του Ε.Κ.Πάτρας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο.
Για οποιαδήποτε συνεννόηση μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινώς από την Τρίτη 04/08/2015 έως την Παρασκευή 07/08/2015 και ώρες 8:00 π.μ. - 16:00 μ.μ. με την κα Χ. Καλογερά στο τηλέφωνο 2610226300 (εσωτερικό 4).Για το Ε.Κ.Πάτρας

                 Η Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου                               Χρήστος Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.