1/10/15

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται διαχρονικά στο πλευρό των εργαζομένων του Παιδαγωγικού Κέντρου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» για τα δίκαια αιτήματά τουςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται διαχρονικά στο πλευρό των εργαζομένων του Παιδαγωγικού Κέντρου «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» για τα δίκαια αιτήματά τους.

Η κατάρριψη του Κοινωνικού Κράτους από τις Μνημονιακές Πολιτικές έχει ως αποτέλεσμα οι προνοιακές αυτές δομές να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις λειτουργίας τους.
Η «ΜΕΡΙΜΝΑ» λειτουργεί λόγω της υπερπροσφοράς και υπερπροσπάθειας των εργαζομένων, παρόλη την ανασφάλεια που βιώνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, ενώ παραμένουν απλήρωτοι επί έξι μήνες!!! με ότι αυτό συνεπάγεται…
Καλούμε τα εμπλεκόμενα Υπουργεία άμεσα να ανταποκριθούν και να καταβάλουν στο Ίδρυμα τα οφειλόμενα από την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, καθώς και την εκταμίευση του υπόλοιπου 50% της εγκριθείσας επιχορήγησης για το Β΄ Εξάμηνο του 2015.
Επίσης, την καταβολή των οφειλομένων από τον ΕΟΠΠΥ νοσηλειών (τροφείων και διδάκτρων) έτσι ώστε να αντικατασταθεί έγκαιρα η εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ήταν, είναι και θα είναι αρωγός στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.
Αρωγός επίσης για τη βιωσιμότητα και ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος, διότι το κοινωνικό έργο που επιτελεί στην περιοχή μας είναι τεράστιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.