25/11/15

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει απερίφραστα τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συν. Βοργιά ΣτέλιουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει απερίφραστα τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου συν. Βοργιά Στέλιου στις 19/11/2015 από μέλη του ΠΑΜΕ και τον προπηλακισμό μελών της Διοίκησης του Ε.Κ.Η.

Τέτοιες τραμπουκικές συμπεριφορές και τακτικές μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Είναι πλέον γνωστό ότι τα στελέχη του ΠΑΜΕ όταν κάποιο συνδικαλιστικό χώρο δεν μπορούν να τον ελέγχουν τον κατασυκοφαντούν και προσπαθούν να τον διαλύσουν.
Δεν επενδύουν σε ένα ενωμένο δυνατό Συνδικαλιστικό Κίνημα. Όλες οι κινήσεις τους έχουν διαλυτικό χαρακτήρα, τώρα ιδιαίτερα που η Ενότητα και η Αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων είναι αναγκαία όσο ποτέ!
Τέτοια φαινόμενα βίας πρέπει να καταδικάζονται από ολόκληρη την κοινωνία από όπου και αν προέρχονται.
Το Ε.Κ.Πάτρας εκφράζει την αλληλεγγύη του και τη συμπαράστασή του στον Πρόεδρο και τα μέλη που δέχτηκαν την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.