8/1/16

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Νίκο ΤεμπονέραΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το Νίκο Τεμπονέρα το Σάββατο 09/01/2016 και ώρα 18:00 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα «Τεμπονέρα» και καλεί όλους τους εργαζόμενους να αποδώσουν φόρο τιμής με τη συμμετοχή τους στη μνήμη του Αγωνιστή Καθηγητή.

25 χρόνια έχουν περάσει από το βράδυ που ο Αγωνιστής Δάσκαλος Νίκος Τεμπονέρας έπεσε νεκρός πληρώνοντας με την ίδια του τη ζωή υπερασπιζόμενος το Δίκαιο, το καλύτερο για την Παιδεία, την Ελευθερία, τη Συλλογικότητα και την Αλληλεγγύη.
Ο «ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ» είναι ένα σύνθημα παρακαταθήκη, διαχρονικό ενάντια στη βία και τη βαρβαρότητα, ένα σύνθημα συνέχισης του Αγώνα που χάραξε ο Αγωνιστής Καθηγητής.
Σήμερα που έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα στο βωμό των Μνημονίων, όπου δεν υφίσταται Κοινωνικό Κράτος και οδηγούμαστε στην εξαφάνιση της Δημόσιας Παιδείας-Υγείας-Κοινωνικής Ασφάλισης είναι απαραίτητο όσο ποτέ να παραδειγματιστούμε από το σθένος του Νίκου Τεμπονέρα για τη διατήρηση των Αξιών και την επαναφορά όλων των κεκτημένων της εργατικής τάξης.


«ΖΕΙ-ΖΕΙ Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ, ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.