13/1/16

ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει την οριστική ταφόπλακα στο Ασφαλιστικό την οποία ονομάζει μεταρρύθμιση.
Συστηματικά πλέον η Κυβέρνηση της «Αριστεράς» μιλάει μόνο και αποφασίζει με τους εργοδότες για εμάς χωρίς εμάς, με τους οποίους συναντιέται συχνά, ενώ με τους εργαζόμενους, με τα Συνδικάτα και τη ΓΣΕΕ ούτε μία φορά δεν πραγματοποιήθηκε συνάντηση.

ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ!
Όσο για την περίφημη αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό οι εργοδοτικές εισφορές είχαν μειωθεί κατά περίπου 5 μονάδες και θα αυξηθούν μόνο κατά 0,5%, ενώ των εργαζομένων παρέμειναν αμετάβλητες και μάλιστα χωρίς να αποδίδονται.
Θεωρούμε ότι η ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ είναι το θέατρο του παραλόγου, κάνοντας προσπάθεια να επιμεριστούν και να μετατεθούν οι Κυβερνητικές ευθύνες.
Γνωρίζουμε οι πάντες και φυσικά η Κυβέρνηση ότι το Ασφαλιστικό επιλύεται μόνο μέσα από την Ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την πάταξη της Ανεργίας, της Ανασφάλιστης Εργασίας και της εισφοροδιαφυγής.
Μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για Βιώσιμο Ασφαλιστικό Σύστημα.
Η Κυβέρνηση οδηγεί την Ασφάλιση Ανερυθρίαστα στην ιδιωτικοποίηση.
Αυτονόητο η αύξηση της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας, η μείωση των μισθών κλπ.
Η απάντηση των εργαζομένων για αυτόν τον ΜΕΣΑΙΩΝΑ που η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες στην εξαθλίωση και την ισοπέδωση, θα δοθεί την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου από το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ (μίνι συνέδριο), με ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ απάντηση στις Κυβερνητικές μεθοδεύσεις.
Η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, θα συμμετέχει την Παρασκευή 15/01/2016 στο Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.