20/1/16

Να μην επιτρέψουμε την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης!ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει το δίκαιο Αγώνα των Επιστημονικών Οργανώσεων, των Αγροτών, των Αυτοαπασχολούμενων και συμπαρατάσσεται στο πλευρό τους ενάντια στην κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, όπου οι εργαζόμενοι κατέκτησαν με πολύχρονους, αιματηρούς αγώνες.

Ενάντια στα άδικα, αντικοινωνικά και μη ηθικά μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση, ο αγώνας είναι μονόδρομος!
Ενωτικά, Συλλογικά, Αλληλέγγυα ενώνουμε τη φωνή μας για να μην επιτρέψουμε στην Κυβέρνηση να περάσει τις καταστροφικές πολιτικές φτωχοποίησης της χώρας και των πολιτών της.
Να μην επιτρέψουμε την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί τους Εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους Ανέργους, τις Νέες και τους Νέους να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην ταφόπλακα της Κοινωνικής Ασφάλισης και να συμμετάσχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε κοινή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ με την ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στις 6:00 μ.μ. μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.