18/1/16

Χαιρετισμός Προέδρου Ε.Κ.Πάτρας, Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στις 17/01/2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαιρετισμός Προέδρου Ε.Κ.Πάτρας, Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στις 17/01/2016

Σας καλωσορίζω και είναι ιδιαίτερη η χαρά και η ικανοποίησή μας που για ακόμη μία χρονιά μας τιμάτε με την παρουσία σας.

Η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας είναι η αφορμή για να βρεθούμε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε ευχές να αισθανθούμε κοντά και αλληλέγγυα.

Είθε το 2016 να είναι Ειρηνικό, Δημιουργικό και Κοινωνικά Δίκαιο Έτος.

Να είναι χρονιά Αναγέννησης και επανάκτησης των ηθών και αξιών, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κοινωνική, πρωτίστως κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας και δευτερευόντως και την οικονομική.

Η νέα χρονιά έχει ήδη πάρει το δρόμο της και οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι βρίσκονται κάτω από τη λαιμητόμο, ενός μη ηθικά βιώσιμου ασφαλιστικού όπου καταστρέφει τις νέες γενεές χωρίς πλάνο, προγραμματισμό για Ανάπτυξη, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και πάταξη της εισφοροδιαφυγής. Η Κυβέρνηση, επιλέγει την αύξηση των εισφορών και τη μείωση των συντάξεων πληρώνοντας για άλλη μία φορά το μάρμαρο οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.

Για εμάς ο Αγώνας είναι μονόδρομος.

Θα εντείνουμε και κλιμακώσουμε τους Αγώνες μας για την προστασία της Κοινωνικής Ασφάλισης, των Δικαιωμάτων μας και την επαναφορά των κεκτημένων μας.

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά Υγεία Ψυχική και Σωματική, για εσάς και τις οικογένειές σας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Μπαντίνα της Αγ. Σοφίας για το εορταστικό κλίμα που δημιούργησαν στην εκδήλωσή μας και την ανάταση ψυχής που μας χάρισαν τα παιδικά χαμόγελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.