3/2/16

Σοβαρό εργατικό ατύχημαΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τη βαθιά του λύπη που άλλος ένας συνάδελφος υπέστη σοβαρό εργατικό ατύχημα, ύστερα από έκρηξη και πυρκαγιά που σημειώθηκε στις 7:05 π.μ. στις 2/2/2016 κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Πρόκειται για τον συνάδελφο Κωσιμήδα Γεώργιο, εργαζόμενο στο πυρηνελαιουργείο Κουραμάνη στη ΒΙΠΕ Πατρών.
Η κατάσταση του συναδέλφου είναι πολύ σοβαρή. Νοσηλεύεται στην εντατική του ΚΑΤ Αθηνών, αφού πρώτα στο 409 Νοσοκομείο έκανε τραχειοστομία.
Ύστερα από επικοινωνία της Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κας Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου με την οικογένεια του εργαζόμενου η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ζητά να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη αυτό το θλιβερό περιστατικό και εάν η επιχείρηση πληρούσε τις προϋποθέσεις Υγιεινής και Ασφάλειας, πιστοποιητικό Ενεργητικής Πυροπροστασίας κλπ διασφαλίζοντας την ανθρώπινη ζωή στην εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.