21/3/16

21 Μάρτη Διεθνής Ημέρα ενάντια στο Φασισμό και στο ΡατσισμόΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 21 Μάρτη είναι η Διεθνής Ημέρα ενάντια στο Φασισμό και στο Ρατσισμό.

Ως εκπρόσωποι των εργαζομένων επιδιώκουμε με τη ΓΣΕΕ και με τη συμβολή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) μέσω πανελλαδικών δράσεων την καταπολέμηση των απαγορευμένων διακρίσεων στους χώρους εργασίας.
Γίνεται προσπάθεια, να αναδείξουμε την αξία του Κοινωνικού Διαλόγου για την ευαισθητοποίηση του κόσμου της εργασίας στη διαφορετικότητα, την πολυφυλετική και αλληλοεξαρτώμενη σύγχρονη κοινωνία όπου σηματοδοτείται η αναγκαιότητα οικοδόμησης κουλτούρας, σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την έγκαιρη αποτελεσματική καταπολέμηση των φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας στο χώρο εργασίας.
Είμαστε απέναντι σε κάθε μορφή ρατσισμού και ζητάμε να δοθεί ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών και νομιμοποίηση για τους γονείς τους, να εκδοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα και ελεύθερη μετακίνηση των μεταναστών σε όλη την Ευρώπη, όπου επιθυμούν, ελευθερία στη θρησκεία, δικαιοσύνη στα θύματα των ρατσιστικών επιθέσεων.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.