23/3/16

Αλληλεγγύη στο Βέλγικο ΛαόΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει την αλληλεγγύη του στο Βέλγικο Λαό, τη βαθιά του λύπη και τον αποτροπιασμό του για το αιματοκύλισμα στην καρδιά της Ευρώπης, καταδικάζοντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Η Ε.Ε. των Λαών και της Αλληλεγγύης οφείλει να απαντήσει αποφασιστικά στις επαναλαμβανόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχεται, δεσμευόμενη υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ειρηνικής συνύπαρξης, της δημοκρατίας και της ελευθερίας που με αιματηρούς, κοινωνικούς αγώνες έχουν κατακτηθεί.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τις δυνάμεις που αντιμάχονται την τρομοκρατία, τη βία, το φανατισμό, τη μισαλλοδοξία σε κάθε γωνία του πλανήτη.
Αποκρούουμε κάθε κίνητρο που οδηγεί στην ανάπτυξη ακραίων φαινομένων, φασισμού, ρατσισμού, ξενοφοβίας και θρησκευτικού μίσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.