21/4/16

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται στο πλευρό των πτυχιούχων των Τ.Ε.Ι. για το Αυτονόητο Δικαίωμα της Επαγγελματικής τους ΚατοχύρωσηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται στο πλευρό των πτυχιούχων των Τ.Ε.Ι. για το Αυτονόητο Δικαίωμα της Επαγγελματικής τους Κατοχύρωσης.

Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση και αυτό μετά την επαγγελματική κατοχύρωση των αποφοίτων των ιδιωτικών Κολλεγίων, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πρόβλημα της ρύθμισης του πλαισίου άσκησης του επαγγέλματος αρκετών ειδικοτήτων στα ανώτατα Τ.Ε.Ι. δεν είναι τεχνικό, άλλα πολιτικό θέμα.
Ζητάμε άμεσα από τον Υπουργό Παιδείας να επιληφθεί αποτελεσματικά του θέματος Ρύθμισης Πλαισίου Άσκησης Επαγγέλματος των Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι. γιατί μετά από 31 χρόνια «παράνομα και καταχρηστικά» δεν έχουν νομοθετικές ρυθμισμένες δραστηριότητες, παρ’ ότι είναι άκρως αναγκαίο για να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά.
Εδώ και τώρα να δοθεί τέλος στην ομηρία χιλιάδων Πτυχιούχων Μηχανικών και Πτυχιούχων άλλων Σχολών Τ.Ε.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.