21/4/16

Άμεσα να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι» Απαιτώντας από τα συναρμόδια Υπουργεία να προχωρήσουν Άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες που αφορούν τη ροή της χρηματοδότησης προς τους Φορείς Υλοποίησης του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ζητάμε άμεσα να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους γιατί παραμένουν απλήρωτοι μέχρι και παραμονές του Πάσχα.
-         Είναι εργαζόμενοι που βιώνουν χρόνια τη μέγγενη της ομηρίας, με οικογένειες, υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το πρόβλημα της επιβίωσης.
-         Είναι εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ εξειδικευμένοι, με εμπειρία όπου μπορούν να στηρίξουν το κοινωνικό κράτος και τις ανάγκες του.
Καλούμε την Κυβέρνηση να κάνει πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ορίζεται «το κράτος εκείνο που αναλαμβάνει θεσμικά υποχρεώσεις σχετικά με την εξασφάλιση βασικών αναγκών των πολιτών του» (Γ. Κατρούγκαλος, Το Κοινωνικό Κράτος της μεταβιομηχανικής εποχής, Αθήνα-Κομοτηνή 1998, σελ. 108).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.