5/5/16

48ωρη Γενική Απεργία στις 6-7 ΜάηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στην 48ωρη Γενική Απεργία στις 6-7 Μάη που προκήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος Ενάντια στον Οδοστρωτήρα του Φορολογικού-Ασφαλιστικού και του Κοινοβουλευτικού Πραξικοπήματος της Κυβέρνησης.

Στις 8 Μάη Απεργούμε και αποδίδουμε Φόρο Τιμής στους Αγωνιστές της Εργατικής Τάξης όπου θυσίασαν τη ζωή τους για τα κεκτημένα μας, όπου ισοπέδωσαν οι Νεοφιλελεύθερες και Τροϊκανές πολιτικές.
Στις 8 Μάη και ώρα 11:00 π.μ. μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, για να τιμήσουμε την 1η Μάη την Εργατική Πρωτομαγιά. Γιατί η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία.
Όσο η Κυβέρνηση εμμένει ανερυθρίαστα να πληρώνουν το μάρμαρο οι ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες και να αφήνει στο απυρόβλητο τους έχοντες, τόσο εμείς θα κλιμακώνουμε τους Αγώνες μας για την Ανατροπή της Λαίλαπας και της Φτωχοποίησης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.