2/6/16

Ανήθικη συμπεριφορά και Λουκέτο στην ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει την Εταιρεία «ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ» για την ανήθικη συμπεριφορά της, που πέταξε στο δρόμο χωρίς καμία προειδοποίηση 800 εργαζόμενους, με μεγαλύτερη των 10 ετών προϋπηρεσία στην Εταιρεία έκαστος.

Μετά την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΕ άλλο ένα πλήγμα για την αγορά εργασίας της περιοχής μας.
Η Εταιρεία οφείλει στους 13 εργαζόμενους της Πάτρας δεδουλευμένα 6-11 μηνών συμπεριλαμβανομένων των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και το Επίδομα Αδείας. Επισημαίνουμε δε ότι καθημερινώς το ωράριο εργασίας τους διαρκούσε 14 με 16 ώρες.
Την Παρασκευή 03/06/2016 και ώρα 9:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην 3η Σεπτεμβρίου μπροστά από τα κλειστά γραφεία της
«ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ» και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εργασίας, όπου θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας με στόχο τριμερή συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε το Λουκέτο της Εταιρείας βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων προσφέροντας και Νομική κάλυψη προκειμένου να διασφαλιστούν όλα τα δικαιώματά τους.
Απαιτούμε από τον Υπουργό Εργασίας να αναλάβει όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να συνεχιστεί η λειτουργία της «ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ» γιατί μιλάμε για κερδοφόρα Εταιρεία, προκειμένου να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.