10/6/16

Εθελοντική ΑιμοδοσίαΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας χαιρετίζει και στηρίζει την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το 8ημερο δράσεων αιμοληψιών, όσον αφορά την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την Εθελοντική Αιμοδοσία, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου.

Το αίμα δεν είναι εμπορεύσιμο αγαθό και αυτό κατοχυρώνεται από το Νόμο.
Ο αγώνας για την επικράτηση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας άρχισε το 1952, ενώ το 1979 έκλεισαν και οι τελευταίες ιδιωτικές τράπεζες αίματος. Από τότε το αίμα διατίθεται δωρεάν σε όποιον το έχει ανάγκη.
Όλοι μπορούμε να στείλουμε ένα Μήνυμα Αγάπης με την Εθελοντική Αιμοδοσία προς το συνάνθρωπό μας που υποφέρει. Τις περισσότερες φορές οι λίγες σταγόνες αίμα από το αίμα μας είναι θέμα ζωής!
Το Ε.Κ.Πάτρας καλεί τα Σωματεία Μέλη του να συμμετάσχουν και να συνδράμουν εμπράκτως στις δράσεις της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μία κίνηση Αγάπης και Φροντίδας προς το συνάνθρωπο.
Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο, γιατί γι’ αυτόν που το χρειάζεται και του το προσφέρεις είναι Δώρο Ζωής!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας με τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.