29/6/16

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο αγωνίζεται και βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας πληροφορείται καθημερινώς για τις εξελίξεις, πολύ πριν τη δημοσιότητα που πήρε τις τελευταίες ημέρες η είδηση για την Εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Δυστυχώς για κάθε δυσμενή εξέλιξη το πλήγμα είναι τεράστιο για την αγορά εργασίας, αφού 12000 εργαζόμενοι βιώνουν εδώ και πολύ καιρό την ανασφάλεια, ενώ οι φήμες οργίαζαν για προσφυγή της Εταιρείας στον Πτωχευτικό Κώδικα χωρίς φυσικά να έχουν καμία ενημέρωση.
Επίσης δεν γνώριζαν, ούτε ακόμα και σήμερα γνωρίζουν τί θα απογίνει με το ενδιαφέρον της αλυσίδας Σκλαβενίτη για την αγορά του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Εναγωνίως περιμένουμε να ενημερωθούμε από το νομικό μας, τους όρους που περιλαμβάνει η αίτηση της Εταιρείας για εξυγίανση σύμφωνα με το άρθρο 106Β του Πτωχευτικού Κώδικα, για τους εργαζόμενους.
Γνωρίζουμε ότι από την Κυβέρνηση καταστρατηγούνται τα εργασιακά δικαιώματα, αφού πρωταρχικό ρόλο και απαιτήσεις έχουν οι τράπεζες και μετά οι εργαζόμενοι.
Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να αλλάξει τον Πτωχευτικό Κώδικα προς όφελος των εργαζομένων διασφαλίζοντας τα δεδουλευμένα και τις θέσεις εργασίας τους.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο αγωνίζεται και βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους εξαντλώντας κάθε συνδικαλιστικό και ένδικο μέσο για τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.