24/11/16

Θετική Αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής σε ό,τι αφορά το συντελεστή δημοτικών τελών για το έτος 2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας Ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή για τη Θετική Αντιμετώπιση του Αιτήματός του σε ό,τι αφορά το συντελεστή δημοτικών τελών για το έτος 2017, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων με αρ. 900 / 21-11-2016 (ΑΔΑ: ΩΚ2ΞΩΞΙ-ΟΦΒ).

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στεγάζεται σε δημόσιο κτίριο ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ, ενώ η δραστηριότητα που αναπτύσσεται εντός του Ε.Κ. Πάτρας αφορά στην υποστήριξη της λειτουργίας των πρωτοβάθμιων σωματείων, των διοικητικών συμβουλίων, καθώς επίσης και των γενικών συνελεύσεων τόσο των πρωτοβάθμιων όσο και του Ε.Κ. Πάτρας. Η δραστηριότητα αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επαγγελματική, αντίληψη η οποία έγινε ευρέως αποδεκτή στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για αυτό.

Με την απόφαση σας αυτή, η εύρυθμη λειτουργία του Ε.Κ. Πάτρας διευκολύνεται σε μεγάλο βαθμό, καθώς ακόμη και η απόδοση των χρημάτων που αναλογούν στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, μέσω του ΟΑΕΔ, από τα χρήματα που παρακρατούνται από τους εργαζόμενους, από αυτονόητο αναφαίρετο δικαίωμα, δυστυχώς έχει καταλήξει σε βασικό θέμα διαπραγμάτευσης με προφανείς σκοπιμότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.