24/1/17

Κοπή Πίτας του Ε.Κ. Πάτρας & Εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 3ου ορόφουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 21/1/2017, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων φορέα και πλήθους κόσμου η κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας σε συνδυασμό με τα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 3ου ορόφου του Ε.Κ. Πάτρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΑ κ. Πέτρος Μαντάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης κ. Δημήτριος Δριβήλας, ο Πρόεδρος & ΔΣ ΟΛΠΑ ΑΕ κ. Νικόλαος Κοντοές, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ΒΔ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας κ. Γεώργιος Κουτρουμάνης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Βασίλειος Αϊβαλής, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ κ. Παναγιώτης Σκέντζος μαζί με τους κ.κ. Μπαρδάκη και Διδάχο, η Περιφερειακή Διευθύντρια ΟΑΕΔ κα Ειρήνη Μαρίνου, η προϊσταμένη Τμήματος Επιθεώρησης Ασφάλειας & Υγείας στην Εργασία Αχαΐας κα Βασιλική Σεϊντή, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» κα Λιωλιώ Κολυπέρα, ο διευθυντής του Περιφερειακού Υπ/ματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Πάτρας κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος, πολιτευτές και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης μας.

Επίσης, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος εργαζομένων και μελών διοικήσεων σωματείων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 3ου ορόφου του Ε.Κ. Πάτρας, η οποία ανακαινίσθηκε με σύγχρονες προδιαγραφές, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει συναντήσεις εργασίας, ημερίδες, δράσεις επιμόρφωσης και λοιπές δραστηριότητες.

Η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας κα Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου στον χαιρετισμό της ανέδειξε τη βαρύνουσα σημασία της συμμετοχής όλων στην διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους εκπρόσωπους φορέων.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η γυναικεία βυζαντινή χορωδία «Πανύμνητος».

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν στους παρευρισκόμενους αναμνηστικά γούρια για το 2017.

Τέλος, το 1ο φλουρί έτυχε στην εργαζόμενη του Ε.Κ. Πάτρας κα Χαρίκλεια Καλογερά, το 2ο φλουρί έτυχε στη διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Αχαΐας κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, κα Άρτεμις Παπίρη και το 3ο φλουρί στον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού & Διοίκησης κο Δημήτριο Δριβήλα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.