5/1/17

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις Εκδηλώσεις για τον Νίκο ΤεμπονέραΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετέχει στις Εκδηλώσεις για τον Νίκο Τεμπονέρα τη Δευτέρα 9/1/2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στο σχολικό συγκρότημα «Τεμπονέρα» και καλεί όλους τους Εργαζόμενους να αποδώσουν φόρο Τιμής με τη συμμετοχή τους στη Μνήμη του Αγωνιστή Καθηγητή.

 Όσα χρόνια και αν περάσουν ανεξίτηλο και με Αγωνιστική βαρύτητα το σύνθημα ο «ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ» θα υπάρχει στο χρόνο ως μέγιστη παρακαταθήκη ενάντια στη βία, στο άδικο, στη βαρβαρότητα, στο Φασισμό, ένα σύνθημα συνέχισης του Αγώνα που χάραξε ο Αγωνιστής Καθηγητής.
26 χρόνια έχουν περάσει από το βράδυ της στυγερής δολοφονίας του Αγωνιστή Καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα ο οποίος αψηφώντας τον κίνδυνο υπερασπιζόμενος τις αξίες και τα ιδανικά του για ένα καλύτερο αύριο, έπεσε νεκρός πληρώνοντας με την ίδια του τη ζωή υπερασπιζόμενος το καλύτερο για την Παιδεία, την Ελευθερία, τη Συλλογικότητα και την Αλληλεγγύη.

Σήμερα όπου δεν υφίσταται Κοινωνικό Κράτος και έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα στο βωμό των Μνημονίων και οδηγούμαστε στην κατάργηση της Δημόσιας Παιδείας – Υγείας - Κοινωνικής Ασφάλισης είναι απαραίτητο όσο ποτέ να παραδειγματιστούμε από την Αγωνιστικότητα και το σθένος του Νίκου Τεμπονέρα για τη διατήρηση των Αξιών μας και την επαναφορά όλων των κεκτημένων της Εργατικής Τάξης.

«ΖΕΙ  -  ΖΕΙ Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ, ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.