17/2/17

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας γιόρτασε την ΤσικνοπέμπτηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας γιόρτασε χθες την ημέρα της Τσικνοπέμπτης στη βεράντα του Ε.Κ.Πάτρας, παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων, μελών Σωματείων και όχι μόνο με όλα τα καλά που απαιτεί το έθιμο.

Η ηλιόλουστη μέρα, η μπόλικη τσίκνα, η άφθονη μπύρα, το κρασί, τα υπέροχα γλυκίσματα, το κέφι, ο χορός και το τραγούδι δημιούργησαν ψυχική ευφορία και άφησαν αισιόδοξα μηνύματα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τσίκνισαν μαζί μας: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κος Απόστολος Κατσιφάρας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, κος Δημήτριος Δριβίλας, η Εκτελεστική Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κα Διονυσία Μαράτου, ο πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Δικαιοσύνης, κος Μαρίνος Σκανδάμης, ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας, κος Δημήτριος Κατσικόπουλος, η πρώην Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα, η τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, κα Κατερίνα Κουμπουρλή, ο Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, κος Γεώργιος Κουτρουμάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.), κος Παναγιώτης Σκέντζος, η Πρόεδρος Κτηνιατρικού Συλλόγου Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας, κα Αθηνά Τραχήλη και άλλοι.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς:
·      Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε.
·      Ποτοποιία ΑΦΟΙ Λουκάτου Ο.Ε.
·      Αμπελώνες Λαρισσός, Οικογένεια Μαυρόγιαννη
·      Κρεοπωλείο Δημήτριος Γιαννόπουλος
·      ΕΣΤΙΑ – Καραθανάση Γεωργία, Κάρβουνα Εμπόριο Ξυλείας
·      CARAVEL Patisserie

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.