2/3/17

Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο άνοιγμα των καταστημάτων την ΚυριακήΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την 01/03/2017 στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας σχετικά με τις απόψεις των εμπλεκόμενων φορέων όσον αφορά την υπ’ αριθμ. 45/20-01-2017 Εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης για τον ακριβή προσδιορισμό των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Το Ε.Κ.Πάτρας είναι αντίθετο με τις ενδιάμεσες συνεχόμενες (30 ημέρες) εκπτωτικές περιόδους, όπου απορρυθμίζουν την αγορά δημιουργώντας πληθωριστικές τάσεις και αρνητικά αποτελέσματα στην παραγωγή, το εισόδημα και την απασχόληση.
Αυτές οι οικονομικές διακυμάνσεις έχουν ως αποτέλεσμα να χάνουν οι καταναλωτές την αξιοπιστία τους και να νεκρώνει η αγορά τους υπόλοιπους μήνες. Οι ενδιάμεσες συνεχόμενες εκπτώσεις μπορούν να υποστηριχτούν από τα πολυκαταστήματα και όχι από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερα λουκέτα και να οδηγούνται στην ανεργία όλο και περισσότεροι ιδιωτικοί υπάλληλοι και εμποροϋπάλληλοι.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας έχει τοποθετηθεί για το θέμα απελευθέρωσης των Κυριακών διατηρώντας πάγια τη θέση του.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.