9/3/17

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας απηύθυνε Αγωνιστικό Χαιρετισμό και Τίμησε την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας απηύθυνε Αγωνιστικό Χαιρετισμό και Τίμησε την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας» με την εκδήλωσή του στην αίθουσα του 3ου ορόφου του Ε.Κ.Πάτρας, στα πλαίσια της οποίας προβλήθηκε ταινία μεγάλου μήκους, προκαλώντας σε όλους τους παρευρισκόμενους έντονα συναισθήματα. Η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας στην Πάτρα, κα Γεωργία Πετροπούλου-Conan προλόγισε την ταινία. Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ιδιαιτέρως τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, κος Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας, κος Κουτρουμάνης, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, κα Τραχήλη, η Προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΑΕΔ, κα Μαρίνου, η Προϊσταμένη του Κέντρου Πρόληψης Επαγγελματικού Κινδύνου Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, κα Σεϊντή η Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων, κα Μανωλοπούλου, η Πρόεδρος της Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, κα Καραγιώργου, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας, κα Καραλή και η Κοινωνικός Λειτουργός Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία Πάτρας, κα Μάρκου.
Η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου ξεκίνησε τον χαιρετισμό της με το σύνθημα «Bread and Roses – ψωμί και τριαντάφυλλα»! Ένα σύνθημα για την οικονομική ασφάλεια και την καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτό πίστευαν και φώναζαν με ενθουσιασμό και πείσμα το 1912 στη Ν. Υόρκη κατά τη δεύτερη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση περισσότερες από 20.000 εργάτριες. Η Πρόεδρος κάλεσε όλες τις εργαζόμενες να ενταχθούν και να συστρατευθούν στα Σωματεία και να Συμμετέχουν σε όλους τους Συλλογικούς Αγώνες ενάντια στο βαρύ τίμημα των μνημονιακών πολιτικών που καλούνται να πληρώσουν σήμερα και να κρατήσουμε ζωντανά κύτταρα τα Συνδικάτα μας, δυνατή τη συλλογική μας φωνή και δράση, όπου είναι η μόνη πραγματική πηγή δύναμης, αγωνιστικότητας και διεκδίκησης. Ένα μήνυμα που πραγματικά άγγιξε όλους τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης και επισημάνθηκε ιδιαιτέρως από τους εκπροσώπους των Φορέων κατά το σύντομο σχολιασμό τους μετά την προβολή της ταινίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.