5/5/17

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΔελτίο Τύπου
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταδικάζει και καταγγέλλει την Κυβέρνηση για τον πλήρη Εργασιακό Μεσαίωνα που επιφέρει με τις αποφάσεις της στην αγορά εργασίας.
Με το άνοιγμα των 32 Κυριακών και με την υπερδιογκωμένη φορολογία μπαίνει οριστικά η ταφόπλακα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τους εργαζόμενους τους εξαθλιώνει παντελώς καταπατώντας ανερυθρίαστα όλα τα κεκτημένα δικαιώματα της εργατικής τάξης.
Γνωρίζουμε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει επικυρώσει την Κυριακάτικη Αργία και πρόκειται για «Συνταγματική Εκτροπή» με την ισχύ του μέτρου σε Τουριστικές περιοχές.
Στόχος της Κυβέρνησης είναι το μέτρο να ισχύσει για όλα τα καταστήματα απορρυθμίζοντας πλήρως την αγορά εργασίας, τους μικρομεσαίους, όπως είπαμε επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους απορρυθμίζοντας τη ζωή τους, την προσωπική και οικογενειακή.
Πρόκειται για μία εμμονή της Κυβέρνησης να χτυπά τα χαμηλά στρώματα και να ενισχύει το κεφάλαιο (πολυεθνικές).
Οι εργαζόμενοι Εμποροϋπάλληλοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι δεν πληρώνονται τις Κυριακές με την πρόσθετη αμοιβή του 75%, ούτε σύμφωνα με τα 10ωρα που δουλεύουν. Αμείβονται για 4 ώρες και χωρίς ρεπό.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται στο πλευρό των Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων στηρίζοντας ακράδαντα το Δίκαιο Αγώνα τους.
Καλούμε όλους τους Καταναλωτές, τους Εμποροϋπαλλήλους, τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους όλο τον Εμπορικό Κόσμο ως μία γροθιά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε ένα Αγωνιστικό παρόν την Κυριακή 7 Μάη στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο, μη επιτρέποντας την Απελευθέρωση της λειτουργίας των Καταστημάτων τις Κυριακές, Υπερασπιζόμενοι την Κυριακάτικη Αργία.

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.