5/5/17

Συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού και ΑθλητισμούΔελτίο Τύπου
Συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κα Λυδία Κονιόρδου είχε την Τρίτη 02 Μαΐου η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κα Σταυρούλα  Παναγοπούλου Νικολάου με το Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού Αρχαιολογικών Εφορειών Πατρών-Αιτωλοακαρνανίας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων για κύρια αιτήματα των εργαζομένων όπως:

·        Η καταβολή του ανθυγιεινού επιδόματος.
·        Η αλλαγή του τρόπου προσλήψεων βάσει της εξειδίκευσης του προσωπικού.
·        Η προστασία των θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς όρους.
·        Καμία καθυστέρηση στη μισθοδοσία.
·        Η ενεργοποίηση έργων στη Δυτική Ελλάδα.
·    Η μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου για όλες τις ειδικότητες, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Υπουργείου.
·        Ενημέρωση σχετικά με το ισχύον καθεστώς που αναφέρεται στο ΦΕΚ Κινητικότητας για τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε ασφαλιστικά μέτρα.
Η Υπουργός διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους και την Πρόεδρο ότι βρίσκεται στο πλευρό τους προκειμένου να αποκατασταθούν οι ανισότητες όσον αφορά τους μόνιμους. Επίσης, θα έρθει σε επικοινωνία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να ενταχθούν νέα έργα, έτσι ώστε να απορροφηθεί ένα μεγάλο μέρος ανέργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.