12/6/17

Συμμετοχή Ε.Κ.Πάτρας σε Εθελοντική Αιμοδοσία εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή ΑιμοδότηΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου και στηρίζει το έργο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Εθελοντική Αιμοδοσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 12/06/2016 στην Πλατεία Γεωργίου και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 17/06/2017.

Το Ε.Κ.Πάτρας καλεί τα μέλη του να γίνουν φορείς διάδοσης αυτής της μορφής εθελοντισμού και να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας. Οι αιμοληψίες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 09:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ., ενώ την Τρίτη και Πέμπτη θα διεξάγονται και το απόγευμα ώρες 17:30 μ.μ. έως 20:30 μ.μ.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και αφορά όλους μας. Με μία αιμοδοσία σώζονται μέχρι 3 ζωές ενηλίκων ή μέχρι 6 ζωές παιδιών.
Οφείλουμε να γίνει συνείδηση και να διώξουμε κάθε αδικαιολόγητο φόβο και προκαταλήψεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.