3/7/17

Το Ε.Κ.Πάτρας συμπαρατάσσεται στο πλευρό των Εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται στο πλευρό των Εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» στηρίζοντας την Απεργιακή Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 06/07/2017, ώρα 10:00 π.μ. και στο Υπουργείο Εσωτερικών, για τον Δίκαιο Αγώνα τους ενάντια στην πολυετή ομηρία των 3500 εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».

Σταθερά και αμετάκλητα Διεκδικούμε και Απαιτούμε για τους Συναδέλφους μας την αναγνώριση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε αορίστου χρόνου, γιατί εργάζονται 15 χρόνια με πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ειδικών ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δοθεί άμεσα λύση για την εργασιακή ομηρία μέσω Νομοθετικής Ρύθμισης από την Κυβέρνηση σύμφωνα με τις επαναλαμβανόμενες δεσμεύσεις της.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.