29/8/17

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗ ΔΕΘΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στις 9 Σεπτέβρη 2017 ημέρα Σάββατο στις 6:00 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί Αγωνιστικό Συλλαλητήριο και πορεία.

Λόγω όλων αυτών που βιώνει η Εργατική Τάξη τα τελευταία χρόνια, από τις πολιτικές των μνημονίων ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! για να διατρανώσουμε την Αντίθεσή μας και να Απαιτήσουμε την άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών μνημονιακών μέτρων που ισοπεδώσαν τα εργατικά μας δικαιώματα, κατήργησαν το Κοινωνικό Κράτος, μετέτρεψαν τις συντάξεις σε προνοιακά επιδόματα φτώχειας κάτω από τη λαίλαπα της φοροεπιδρομής στα εισοδήματα των μισθωτών και των συνταξιούχων.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Δίνουμε αγωνιστικό και δυναμικό «παρών» στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Το Εργατοϋπαλλληλικό Κέντρο Πάτρας καλύπτει τη μετακίνηση για τα σωματεία μέλη του. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη από το προαύλιο της εκκλησίας του Αγ. Ανδρέα το πρωί στις 9 Σεπτέμβρη και θα επιστρέψουν αυθημερόν ώρα 12:00 μ.μ. από Θεσσαλονίκη.
Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Ε.Κ.Πάτρας στο 2610226300. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.