3/8/17

Ζητάμε την Άμεση Ανάκληση των Απολύσεων του Θ.Π.Κ. "ΜΕΡΙΜΝΑ"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών «ΜΕΡΙΜΝΑ» για παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις δύο συναδέλφων, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και του Παναγιώτη Χαϊδεμένου.
Η Διοίκηση του Θ.Π.Κ. προχώρησε παράνομα, καταχρηστικά, ανάλγητα και ανορθόδοξα σε λήψη απόφασης απόλυσης των δύο εργαζομένων, μειοψηφούντων των δύο εκπροσώπων του Δήμου Πατρέων.
Ζητάμε την Άμεση Ανάκληση των Απολύσεων.

Είμαστε στο πλευρό των δύο απολυμένων, του Σωματείου και όλων των εργαζομένων του Θ.Π.Κ.
Οι εργαζόμενοι του «ΜΕΡΙΜΝΑ» παλαιότερα έμεναν για πάρα πολλούς μήνες απλήρωτοι και «έβαζαν πλάτη» προκειμένου να ανακάμψει το κέντρο επ ωφελεία όλων, όπως και έγινε και τώρα αρχίζει η Διοίκηση να στέλνει εργαζόμενους στην ανεργία. Ήδη ακολουθείται η Νομική οδός από τους απολυμένους.
Το Ε.Κ.Πάτρας θα εξαντλήσει όλα τα μέσα προκειμένου οι συνάδελφοί μας να επιστρέψουν στην εργασία τους.
Το θέμα των απολύσεων αφορά Άμεσα το Δήμο και την Περιφέρεια. Γι’ αυτό συναντήθηκε σήμερα 03/08/2017 η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου μαζί με το Σωματείο και τον έναν εκ των δύο απολυμένων με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Προγραμματισμού, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Νομικής Υπηρεσίας και Πολιτικής Προστασίας, κ. Διονύσιο Πλέσσα και τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος, και Έργων Υποδομής, κ. Παύλο Στάμο (λόγω απουσίας Δημάρχου).

Η Δημοτική Αρχή δεν αποδέχεται την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΜΕΡΙΜΝΑ», καθώς οι εκπρόσωποι του Δήμου στο Δ.Σ., όπου ελήφθη η απόφαση, καταψήφισαν τις απολύσεις. Θα ενημερωθεί ο Δήμαρχος ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα και θα ενημερωθούμε άμεσα για τις ενέργειες του Δήμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.