4/9/17

Επίσκεψη Προέδρου ΕΚΠ και Σωματείου Εκτ. Προσ. Αρχαιολογικών Εφοριών στον Περιφερειάρχη ΔΕΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, κ. Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου και το Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού Αρχαιολογικών Εφοριών Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας & Ιονίων Νήσων, για να ενημερωθούν για την πορεία του προγράμματος ΕΣΠΑ και τις θέσεις εργασίας που αναλογούν στο κομμάτι του Πολιτισμού.

Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τους Συνδικαλιστές αναλυτικά για όλη την πορεία του Προγράμματος ΕΣΠA, όλες οι προσκλήσεις είναι ανοιχτές οι Δήμοι και οι Φορείς Υλοποίησης των Έργων έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους.
Η ΒΑΑ Πάτρας και του Αγρινίου όπως και η ΟΧΕ Μεσολογγίου, Αιτωλοακαρνανίας, Κατάκολο, Πύργος, Ολυμπία έχουν έργα ενδιαφέροντος Πολιτισμού όπως το Μουσείο στο Μεσολόγγι, η Ιστορική Γέφυρα στην Αιτωλοακαρνανία, το Δημοτικό Θέατρο Πάτρας Ανάπλαση Άνω Πόλης και Αρχαία Ολυμπία.
Όλες οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη, ο Περιφερειάρχης ενστερνίζεται την ανάγκη για εργασία που έχουν οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού και διαβεβαίωσε τους Συνδικαλιστές ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την επίσπευση Υλοποίησης του Προγράμματος ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.