18/9/17

Το Ε.Κ.Πάτρας συμμετείχε δια της Προέδρου του στη Σύσκεψη Φορέων που πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζομένων «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμμετείχε δια της Προέδρου του κ. Σταυρούλας Παναγοπούλου Νικολάου στη Σύσκεψη Φορέων που πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζομένων «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στο ΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ».

Η Πρόεδρος χαιρέτησε όλους του Αγώνες του Σωματείου όλα αυτά τα χρόνια, και ιδιαιτέρως τη μέγιστη συμβολή της Περιφέρειας, αλλά και των άλλων Φορέων προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα παράδοσης πριν από λίγους μήνες του 7όροφου σεισμόπληκτου κτιρίου του Νοσοκομείου «Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ».
Τα θέματα που άνοιξε ο τότε σεισμός της 8ης Ιούνη 2008 ήταν πάρα πολλά, καθώς έγινε μεταστέγαση στις Κεντρικές κτιριακές εγκαταστάσεις του Γ.Ν.ΠΑΤΡΩΝ, των υπηρεσιών του 409 και του Γ.Ν.Θώρακος.
Η μεταστέγαση έχει αφήσει 150 περίπου κλίνες Άστεγες.
Χρειάζονται νέες κτιριακές υποδομές προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες Λειτουργίας του Γ.Ν.ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ» του δικού του βεληνεκούς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Χρειάζεται επιπλέον χρηματοδότηση όπου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε ότι θα μπορούσε να ικανοποιηθεί το αίτημα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Απαιτείται αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας, γιατί η Λειτουργία τους είναι αξιοσημείωτη και άκρως απαραίτητη.
Υλικοτεχνική Υποδομή και στελέχωση Εργατικού και Επιστημονικού Προσωπικού, γιατί υπάρχει ανεπάρκεια εργατικού δυναμικού.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ήταν και θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Πατρών «Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ» και Συναγωνιστές για ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ!


Από το Ε.Κ.Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.