17/10/17

Σοκαριστική η συχνότητα των εργατικών ατυχημάτωνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σοκαριστική η συχνότητα των εργατικών ατυχημάτων και ιδιαιτέρως των θανατηφόρων.
Σήμερα ένας νέος άνθρωπος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Πατρέων, πατέρας 4 παιδιών κλήθηκε να παραλάβει από το Πρωτοδικείο Πάτρας άχρηστα υλικά. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την παλάμη του, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε σκουπίδια, στην Ξερόλακκα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του. Ζητάει να χυθεί άπλετο φως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα και να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν αναλογούν .
Τα άχρηστα υλικά πλην της γραφικής ύλης, ανήκουν στην ειδική διαχείριση απορριμμάτων και φυσικά σε ειδικό τμήμα με τα ανάλογα μέσα ασφαλείας για τους εργαζόμενους.
Από την πρώτη στιγμή η Πρόεδρος του Ε.Κ.Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου ήταν δίπλα στην οικογένεια του εργαζόμενου και εξέφρασε τη στήριξη και τη συμπαράσταση σε προσωπικό επίπεδο, καθώς και εκ μέρους όλης της Διοίκησης.
Το Ε.Κ.Πάτρας βρίσκεται στη διάθεση της οικογένειας για ό,τι καταστεί αναγκαίο και απαραίτητο, όπως είναι η κάλυψη αναγκών για αίμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.